Kuvassa lapsia eri seurakunnan toiminnoissa

Kerhokausi alkaa 7.9.2021

Keskiviikkoisin klo 10-11.30, kerhokausi alkaa 8.9.2021.

Pyhäkoulu

Lasteniltoja syyskaudella noin kerran kuukaudessa. Tarkista aikataulu tapahtumasivulta.

Perheen tukeminen

Iltapäiväkahvit ja vertaistukea erityisten lasten vanhemmille

Ensimmäiset kahvit su 19.9. klo 14 – 15.30. Muut tapaamiset 10.10. ja 21.11.

Tule sunnuntain iltapäiväkahville, henkäisemään hetkeksi ja vaihtamaan ajatuksia lasten kasvatuksesta, arjen rumbasta, erityisten haasteista, omasta jaksamisesta! Kahveilla mukana nepsyvalmentaja Monika Matthes, jolla omakohtaista kokemusta erityislapsen äitinä olemisesta. Seurakunnan puolesta mukana diakoni. Tarvittaessa järjestetään lastenhoito, ota yhteyttä etukäteen diakoniin. Tapaamisiin ei tarvitse sitoutua eikä ilmoittautua etukäteen. Paikkana Pukkilan pappila. Ensimmäiset kahvit su 19.9. klo 14 – 15.30. Muut tapaamiset 10.10. ja 21.11. Yhdessä murheet puolittuu ja ilo tuplaantuu, tervetuloa!

Lastenhoito ja keskusteluapu

Voit laittaa viestiä lastenohjaajalle, mikäli kaipaat vaikkapa aikuista seuraa pihakahville tai lastenhoitoa esim. lääkärin ajaksi (ei koronatartunnan epäilyssä). Diakonilta voit tiedustella ruoka-apua, sekä mm. kasvomaskeja.