lapsia seurakunnassa

Päiväkerho

ilmoittautuminen 2023-2024

Päiväkerho on seurakunnan järjestämää kristillistä varhaiskasvatusta 3-5 -vuotiaille, jonka tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä. Kerhopäivät koostuvat hiljentymisestä, raamatunkertomuksista, askartelusta, lähialueella ulkoilusta, musiikista, liikunnasta, laulusta ja leikistä – unohtamatta omien eväiden syömistä! Päiväkerhossa noudatetaan pääsääntöisesti koulun loma-aikoja. Kerholaiset ovat vakuutettu kerhon ajan.

Päiväkerho on maksutonta toimintaa, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Lisätietoja kerhosta saat lastenohjaajalta.

Päiväkerho kokoontuu tiistaisin ja perjantaisin klo 9.30-12.30 pappilassa. 

Pyhäkoulu

Seurakunta tarjoaa lapsille päiväkerhon lisäksi myös pyhäkoulutoimintaa. Pyhiksissä toimitaan yhdessä monenlaisien kertomuksien lumoissa, seikkaillen, askarrellen tai musisoiden. Pyhäkoulut ovat lasten omia, toiminnallisia jumalanpalveluksia, joista ei vauhtia tai naurua puutu! 

Lastenillat ja -lauantait ovat seurakuntamme yksi pyhäkoulumuoto 3-10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat ovat tervetulleita, mikäli ryhmä ei täyty isommista lapsista ja käsiparia riittää tarpeeksi. Ohjattua toimintaa, yhdessä raamatun kertomusten tai muun kertomuksen äärellä. Toimintana voi olla musiikkia, liikuntaa tms. Toisinaan lapsille on tarjolla myös pientä evästä, omat eväät on kuitenkin hyvä ottaa mukaan. Ohjatun toiminnan lisäksi on aika omille eväille ja leikille. Ohjaajana lastenohjaajan lisäksi mahdollisesti vapaaehtoisia tai nuoria kerhonohjaajia. Tapahtumat toteutuvat, mikäli osallistuvia lapsia on vähintään 5. Tarkista aikataulu tapahtumasivulta. 

Ennakkoilmoittautuminen samalla viikolla, lasteniltoihin keskiviikkoon mennessä. Esim. tekstarilla lastenohjaajajalle 0408404655.
(sis. lasten nimi/nimet, ikä ja allergiat)

 

Pukkilan seurakunnan vasu (linkki)