lapsia seurakunnassa

Kerhokausi alkaa 6.9.2021

Perhekerho

Perhekerho on vapaamuotoinen vanhempien ja lasten kerran viikossa tapahtuva kokoontuminen, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Perhekerhossa vapaata seurustelua, vanhempien vertaistukea, kahvittelua, leikkiä, sekä toisinaan ohjattua toimintaa.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin pappilassa klo 10.00-12.00. Poikkeuksena: perheiltojen päivät, sekä koulun loma-ajat.

Seurakunta järjestää iltoja aikuisille, sekä eri tapahtumien aikana lastenhoitoa.

Perheillat ja –tapahtumat

Perheille järjestetään erilaisia yhteisiä tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä ympäristöseurakuntienkin kanssa. Perheiltoihin ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, sekä aikuinen+lapsi kokoonpanot.

Illoissa on tarjolla vaihtelevasti ohjattua tai vapaata ohjelmaa. Jokaisella kerralla on tarjoilua, josta on vapaaehtoinen maksu.

Perhekerhon facebook-ryhmä

Perhekerholla on oma Facebook-ryhmä, johon voit pyytää liittämistä lastenohjaajalta.