Perhekerho

Perhekerho on vapaamuotoinen vanhempien ja lasten kerran viikossa tapahtuva kokoontuminen, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Perhekerho alkaa yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on aika vapaan seurustelun, kahvittelun, leikin, sekä toisinaan ohjatun toiminnan.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin klo 10.00-11.30. Poikkeuksena: perheiltojen päivät, sekä koulun loma-ajat.Noin kuukausittain vietetään perheiltaa, jolloin aamulla ei ole perhekerhoa. (8.10.2019)

Seurakunta järjestää iltoja aikuisille, sekä eri tapahtumien aikana lastenhoitoa.

Perheillat ja –tapahtumat

Perheille järjestetään erilaisia yhteisiä tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä ympäristöseurakuntienkin kanssa. Perheiltoihin ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, sekä aikuinen+lapsi kokoonpanot.

Illoissa on tarjolla vaihtelevasti ohjattua tai vapaata ohjelmaa. Jokaisella kerralla on tarjoilua, josta on vapaaehtoinen maksu.