kuvia seurakunnan nuorista, konfirmaatiosta, pelestä ja rististä ,jonk edessä on limupullo

Nuorille

Seurakunnan nuorisotyöstä vastaa diakoni. Nuorisotyö tekee aktiivista yhteistyötä kunnan, koulujen ja järjestöjen kanssa järjestäen yhdessä erilaisia tapahtumia ja teemailtoja Nuokulla.

Isoshaku kesä 2022

Isoshaku vuoden 2022 lastenleireille ja rippileirille on auennut. Olemme luoneet kyselyn, jonka pääset täyttämään alla olevasta linkistä (jos ei aukea klikkaamalla, kokeile ctrl + klikkaus. Jos ei vieläkään aukea, raahaa linkin osoite osoitekenttään selaimesi yläosaan). Tämä kyseinen hakulomake tulee sekä Askolaan, että Pukkilaan.

Kesällä olevia leirejä ovat lastenleirit (useampi päivä, voit hakea yhteen päivään tai kaikkiin päiviin), ja rippileiri Imatran päivärantaan. Myös Myrskylään on mahdollista osoittaa kiinnostusta, jos siellä tulisi tarve isosille. Samasta linkistä pääset hakemaan apuohjaajaksi (yövalvoja ja yleinen ohjaajien avustus).

Linkki: https://forms.gle/SVuUxUaXNAuXMhyX9Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Jos linkki ei tuollaisenaan toimi, raahaa se ylös nettisivujen osoitepalkkiin. Jos et pysty täyttämään kyselyä huonojen yhteyksien tai tietotekniikan puuttumisen takia, voit joko lähettää sähköpostia jesse.aarnio@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä tai voit tulla täyttämään paperisen version seurakunnalle. Tästäkin voit kysyä ensin missä voit käydä täyttämässä. Voit olla myös yhteydessä Hanne Matikaiseen (hanne.matikainen@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä).

Hakuaika on 19.4.2022-30.4.2022. Hakuaikaa saatetaan jatkaa, jos hakijoita vähän. Jos hakijoita on paljon, varaudu mahdolliseen haastatteluun. Haastattelut pidetään toukokuun ensimmäisellä viikolla, toteutustapa ilmoitetaan hakijalle erikseen. Valinnat julkaistaan viimeistään 13.5.

Terveisin Jesse Aarnio ja Hanne Matikainen

Alakouluikäisille on erilaista kerhotoimintaa, sekä touhupäiviä loma-aikoina. (katso lisää "lapset ja lapsiperheet" -välilehdeltä.

Rippikoulu järjestetään kerran vuodessa, ja siihen osallistuvat 15 vuotta kyseisenä vuonna täyttävät nuoret. Rippikouluun liittyy tutustumisjakso seurakunnan toimintaan ja jumalanpalveluksiin, sekä leiri- tai päivärippikoulujakso.

Isoskoulutukseen voivat osallistua rippikoulun käyneet nuoret. Koulutus alkaa syksyisin ja kestää kevääseen. Koulutuksen käyneet voivat toimia isosina rippikoulussa sekä myös alakouluikäisten leireillä ja touhupäivissä. Mukavan yhdessäolon lisäksi isoskoulutuksessa kehitetään itsetuntemusta, harjoitellaan vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja, pohditaan elämän suuria kysymyksiä ja tutustutaan Raamattuun leppoisassa hengessä.

Kerhonohjauskoulutus järjestetään noin joka toinen vuosi. Mikäli sinulla olisi hyvä idea uudesta kerhosta alakoululaisille ja olisit valmis toimimaan kerhonohjaajana, ota yhteyttä lastenohjaajaan puh. 040 840 4655.

Nuorisotyöstä vastaa diakoni, puh. 040 849 1209.

Kerhonohjaajakoulutuksen mainos
Kevään 2022 kerhonohjaajakoulutus