Taloushallinto

Talouspäällikkö vastaa esimiehenä taloushallinnon tehtävistä. Taloushallinnon tehtäviin kuuluu mm. kirjanpito, tilinpäätös, talousarvion laadinta, budjetoinnin tuki ja ohjaus, vakuutusasiat, maksuliikenne sekä niihin liittyvä seuranta, raportointi ja tilastointi. Lisäksi taloustoimistossa hoidetaan laskutukset, toimistotarvikehankinnat ja It-hankinnat yhdessä It-alueen kanssa.

Talouspäällikkö toimii palkka-asiamiehenä, kirkkoneuvoston kokousten valmistelijana, esittelijänä ja sihteerinä sekä kirkkovaltuuston sihteerinä.

Talouspäällikön vastuulle kuuluvat lisäksi hautojenhoitoon liittyvät sopimukset, laskutukset sekä hautakirjanpitoon liittyviä tehtäviä.

Yhteystiedot:

040 752 2882 Virasto

0400 263 744 Talouspäällikkö

Pukkilan seurakunnan taloustoimisto sijaitsee pappilassa.

Veteraanitie 2, 07560 Pukkila

Seurakunnan laskutusosoite:

Yhteisö

Pukkilan seurakunta

Laskutusosoite

Kirkon palvelukeskus / Pukkilan seurakunta

++3220++

00026 BASWARE

Verkkolaskuosoite

Sähköpostiosoite laskuille

kirkonpalvelukeskus[at]bscs.basware.com

Sähköpostilla lähetettäessä laskun on oltava pdf-muotoisena liitteenä ja tiedoston nimi ei saa sisältää ääkkösiä tai erikoismerkkejä. Yllä olevan laskutusosoitteen on löydyttävä myös sähköpostilla lähetettävistä laskuista.

Toivomme, että laskuttajat käyttäisivät verkkolaskutusta.