Päiväkerhoilmoittautuminen 2020-2021

Päiväkerho on 3-5-vuotiaille lapsille. Mikäli lapsi täyttää kesken kuluvan kauden 3-vuotta on mahdollisuus ilmoittautua jo nyt, mutta aloittaa täytettyään kolme. Kerholaisia otetaan mukaan myös kesken kauden, mikäli ryhmässä on tilaa. Ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautuneita on vähintään viisi. Päiväkerho kokoontuu kaksi kertaa viikossa, kolmen tunnin ajan. Alustavasti kerhopäiviksi on suunniteltu maanantai ja keskiviikko klo 9.30-12.30. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä perheenne mahdollinen muu toive tai sopiva aika kerhopäivästä tai kellon ajasta, kerro myös mikäli alustavasti sovittu aika on ainut, joka teille sopii. Kerhokausi alkaa maanantaina 17.8.2020. Päiväkerho on seurakunnan järjestämää kristillistä varhaiskasvatusta, jonka tavoitteena on tukea lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä. Päiväkerhossa noudatetaan Vasun (valtakunnallinen varhaiskasvatusta ohjaava asiakirja) periaatteita, eletään kirkkovuodessa ja lapselle tärkeiden asioiden äärellä.Kerhopäivät koostuvat hiljentymisestä, raamatunkertomuksista, askartelusta, lähialueella ulkoilusta,musiikista, liikunnasta, laulusta ja leikistä, unohtamatta omien eväiden syömistä! Päiväkerhossa noudatetaan pääsääntöisesti koulun loma-aikoja. Päiväkerhosta vastaa koulutettu lastenohjaaja. Päiväkerho on maksuton. Lisätietoja: Lastenohjaaja Noora Kalpio 040 840 4655.Ilmoittautumisaika 5.5.-15.6.2020 Jälki-ilmoittautumisia otetaan vastaan huhtikuuhun 2021 saakka.

Tiedot kerhoilmoittautumista varten