Isoshaku 2023

Isoshaku 2023

PUKKILAN SEURAKUNTA

ISOSHAKULOMAKE KESÄN 2023 RIPPIKOULUIHIN

 

NÄIN HAET ISOSEKSI:
Valitse leiri, jolle haluat hakea. Esitä perustelut, miksi haet tälle leirille isoseksi ja miksi juuri sinut tulisi valita. Isoset osallistuvat myös konfirmaatioon. Voit myös hakea Askolan leirille isoseksi.

PALAUTA HAKEMUS:
Palauta isoshakulomake kuvana hanne.matikainen@evl.fi tai seurakunnan postilaatikkoon (kirkonkylän koulun aidassa, vastapäätä pappilaa, tai osoitteella Pukkilan seurakunta, Veteraanitie 2, 07560 PUKKILA (Kirjekuoreen saajaksi Hanne Matikainen) viimeistään keskiviikkona 3.5. klo 18. Myöhästyneitä lomakkeita emme huomioi.

ISOSVALINTOJEN ILMOITTAMINEN:
Isosvalinnat ilmoitetaan 8.5. puhelimitse. Jos on tarvetta haastatteluihin, niin haastattelukutsu tulee puhelimitse. Isoseksi päässeiden kanssa tapaamme Pukkilan pappilassa tiistaina 6.6. klo 17 – 19.

 
ISOSPALKKIOT:

Jos tulet valituksi, niin saat palkkiotietolomakkeen täytettäväksesi. Palauta se yhdessä verokortin kanssa kuvana sähköpostiin hanne.matikainen@evl.fi

Isospalkkio leiriltä 120 € ja päiväkoulusta 80 €.

Laita toiveet sen leirin kohdalle, jolle haet. Jos haet useammalle kuin yhdelle leirille, niin kerrothan mille leirille haluaisit eniten ja myös se, jos kaikki vaihtoehdot ovat sinulle yhtä hyviä ja sopivia. Voit osallistua vain yhdelle leirille.

 

Laita rasti sen leirin kohdalle, jolle haet. Jos haet useammalle kuin yhdelle leirille, niin kerrothan mille leirille haluaisit eniten ja myös se, jos kaikki vaihtoehdot ovat sinulle yhtä hyviä ja sopivia. Voit osallistua vain yhdelle leirille.
Voit myös laittaa kaikki leirit mielekkyys järjestykseen.