Laamavaellus ja laamajumis

laamajumalanpalvelus

Hutkon laama- ja eläintila, Porrassuontie 23

Ilmoittautuminen on päättynyt

Pieni pyhiinvaellus yhdessä laamojen kanssa. Vaelluksen välissä pysähdymme jumalanpalvelukseen ja evästauolle.

Koe erilainen jumalanpalvelus. Lähde yhdessä kirkkoherra Hannu Tiaisen ja diakoni Hanne Matikaisen kanssa vaeltamaan kera laamojen ja aasien kohti Hutkon kotalaavua, jossa pidetään jumalanpalvelus luonnon helmassa. Kotalaavulla on tarjolla kirkkomakkarat ja mehua, sekä nokipannukahvit nuotiolla paahdettavien vaahtokarkkien ja keksien kera. Jokainen vaeltamaan lähtevä saa halutessaan vaelluskaveriksi laaman tai aasin, mutta toki ilman omaa eläintäkin voi lähteä. Käveltävä matka on noin 3,5 km suuntaansa melko helppokulkuista maastoa. Kävelyvauhti on melko verkkainen, että ehdimme nauttia luonnosta ja eläinten seurasta. Koska maastossa kuljemme, niin kosteudenpitävät jalkineet ovat suotavat. Jos et halua osallistua vaellukselle, niin vaihtoehtoisesti voit tulla suoraan kotalaavulle messuun ja kirkkomakkaralle noin kello 12.00. Löydät Hutkon kotalaavun kun navigoit osoitteeseen Porrassuontie 197, Pukkila, ja seuraat siitä kyltitystä. Loppupätkä tiestä kotalaavulle on metsäautotietä, niin ajathan varovasti.

Vaellus on maksullinen, aikuiset 30 e, ja ilmoittautuminen ennakkoon.

Myös vain jumalanpalvelukselle tulevilta toivotaan ilmoittautumista tarjoilujen takia.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset diakoni 0408491209 tai Laamajumis - HUTKO Laama- ja eläintila (johku.com)

Hutkon laama- ja eläintila

Diakoni ja nuorisotyöntekijä