Lastenilta

Lastenilta

3-10-vuotiaiden pyhäkoulu

Lastenillat ovat seurakuntamme yksi pyhäkoulumuoto 3-10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat ovat tervetulleita, mikäli ryhmä ei täyty isommista lapsista ja käsiparia riittää tarpeeksi. Illan aluksi on ohjattua toimintaa, yhdessä raamatun kertomusten tai muun kertomuksen äärellä. Toimintana voi olla musiikkia, liikuntaa tms. Toisinaan lapsille on tarjolla myös pientä evästä, omat eväät on kuitenkin hyvä ottaa mukaan. Ohjatun toiminnan jälkeen on aika omille eväille ja leikille. Ohjaajana lastenohjaajan lisäksi mahdollisesti vapaaehtoisia tai nuoria kerhonohjaajia. Tapahtumat toteutuvat, mikäli osallistuvia lapsia on vähintään 5.

Ennakkoilmoittautuminen samalla viikolla (ma-ke) tekstarilla 0408404655. (sis. lasten nimi/nimet ja allergiat)

Lastenohjaaja ja tiedottaja
Seurakuntatyön erityispalvelut

Seurakuntakoti

Lasten lauantai

Koululaisten joulupuuhat!

Pukkilan kirkko

Kirkonkuusen haku

Kirkonkuusen haku, metsäkirkko ja nuotio kirkkoherran seurassa.

Pukkilan Vintti

Myyjäiset Vintillä

seurakunnan nuorten valmistamia tuotteita myynnissä