Pyhäkoulu

Seurakunta tarjoaa lapsille päiväkerhon lisäksi myös pyhäkoulutoimintaa. Pyhiksissä toimitaan yhdessä monenlaisien kertomuksien lumoissa, seikkaillen, askarrellen tai musisoiden. Pyhäkoulut ovat lasten omia, toiminnallisia jumalanpalveluksia, joista ei vauhtia tai naurua puutu!

Lastenillat ja -lauantait

Lastenillat ja -lauantait ovat seurakuntamme yksi pyhäkoulumuoto 3-10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat ovat tervetulleita, mikäli ryhmä ei täyty isommista lapsista ja käsiparia riittää tarpeeksi. Illan aluksi on ohjattua toimintaa, yhdessä raamatun kertomusten tai muun kertomuksen äärellä. Toimintana voi olla musiikkia, liikuntaa tms. Toisinaan lapsille on tarjolla myös pientä evästä, omat eväät on kuitenkin hyvä ottaa mukaan. Ohjatun toiminnan jälkeen on aika omille eväille ja leikille. Ohjaajana lastenohjaajan lisäksi mahdollisesti vapaaehtoisia tai nuoria kerhonohjaajia. Tapahtumat toteutuvat, mikäli osallistuvia lapsia on vähintään 5.

Lasten illat: 19.9., 3.10., 17.10., 14.11., 28.11., 12.12. klo 16-19

Lasten lauantait: 7.9., 19.10., 14.12. klo 10-14.

Ennakkoilmoittautuminen samalla viikolla (ma-ke) tekstarilla 0408404655.
(sis. lasten nimi/nimet, ikä ja allergiat)