lapsia seurakunnassa

Varhaisnuoret eli 7-14 –vuotiaat

Seurakunta tarjoaa varhaisnuorille kerhotoimintaa, sekä koulun loma-aikoina erilaisia touhu- ja puuhapäiviä. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki ja se on pääsääntöisesti maksutonta. Loma-aikojen toiminnasta saatetaan periä pieni materiaali-/ruokamaksu.

Varhaisnuorten kerhoja pitävät seurakunnan nuoret kerhonohjaajat, vastuutyöntekijänään lastenohjaaja.

Koulun kanssa tehtävä yhteistyö toteutuu mm. "kuukauden sana", sekä erilaisin yhteistyöprojektein.

Kuukauden sanat YouTubessa

KOULUIKÄISTEN KERHOT

Kerhot alkavat 7.9. ja päättyvät syyslomaan. Syysloman jälkeen kerhotoiminta jatkuu uusilla kerhoilla.
Lapset ja vanhemmat voivat esittää toiveita tulevista kerhosisällöistä ja kerhoajoista.

Pelikerho

ti klo 15.30-16.30 Eskari-3lk (tai isommille, mutta pelaillaan pienempien ehdoilla)

Pelikerhossa pelataan yhdessä sisällä ja ulkona.
Ohjaajina Arttu ja Eemeli.

Askartelukerho

ti klo 16.30-17.30 3-5 luokkalaisille

Kerhossa askarrellaan mm. petseille tai nukkekotiin.
Ohjaajina Anna-Kaisa ja Emma

Retkikerho

to klo 15.30-17.00 1.-3.-luokkalaisille (tai jo reippaille eskareille) Lähtö pappilasta.
Retkeillään lähiympäristössä. Ohjaajina Reetta ja Heta