lapsia seurakunnassa

Toimintaa alakouluikäisille ja eskareille

Kerhotoiminta 

 

Tiistaisin klo 16.00-17.30 KÖKSÄkerho eskareille ja alakoululaisille.

Torstaisin klo 16-17 PUUHIS eskareille ja alakoululaisille.

 

Seurakunta tarjoaa varhaisnuorille kerhotoimintaa syys-huhtikuun ajan. Kerhoja ei ole koulun loma-aikoina tai pyhäpäivinä. 

Varhaisnuorten kerhoja pitävät seurakunnan nuoret kerhonohjaajat, vastuutyöntekijänään lastenohjaaja. 

Pyhäkoulu

Seurakunta tarjoaa lapsille päiväkerhon lisäksi myös pyhäkoulutoimintaa. Pyhiksissä toimitaan yhdessä monenlaisien kertomuksien lumoissa, seikkaillen, askarrellen tai musisoiden. Pyhäkoulut ovat lasten omia, toiminnallisia jumalanpalveluksia, joista ei vauhtia tai naurua puutu! 

Lastenillat ja -lauantait ovat seurakuntamme yksi pyhäkoulumuoto 3-10-vuotiaille. Alle 3-vuotiaat ovat tervetulleita, mikäli ryhmä ei täyty isommista lapsista ja käsiparia riittää tarpeeksi. Ohjattua toimintaa, yhdessä raamatun kertomusten tai muun kertomuksen äärellä. Toimintana voi olla musiikkia, liikuntaa tms. Toisinaan lapsille on tarjolla myös pientä evästä, omat eväät on kuitenkin hyvä ottaa mukaan. Ohjatun toiminnan lisäksi on aika omille eväille ja leikille. Ohjaajana lastenohjaajan lisäksi mahdollisesti vapaaehtoisia tai nuoria kerhonohjaajia. Tapahtumat toteutuvat, mikäli osallistuvia lapsia on vähintään 5. Tarkista aikataulu tapahtumasivulta. 

Ennakkoilmoittautuminen samalla viikolla, lasteniltoihin keskiviikkoon mennessä. Esim. tekstarilla lastenohjaajajalle 0408404655.
(sis. lasten nimi/nimet, ikä ja allergiat)

 

Loma-aika

Loma-aikana toimintaa järjestetään yhteistyössä kunnan ja järjestöjen kanssa.
Toimintaan ovat tervetulleita kaikki ja se on pääsääntöisesti maksutonta. Loma-aikojen toiminnasta saatetaan periä pieni materiaali-/ruokamaksu.

Koulun kanssa tehtävä yhteistyö toteutuu mm. "kuukauden sana", sekä erilaisin yhteistyöprojektein.

Kuukauden sanat YouTubessa