Perhekerho jatkaa kokoontumista ennakkoilmoittautumisella. Eli kerhoon tulee
ilmoittautua ennakkoon, aikuisia voidaan ottaa kerralla mukaan 7.
Mikäli et mahdu sille viikolle, jolle olisit ilmoittautunut, pääset seuraavan
viikon listan kärkeen. Kerhossa toivotaan aikuisilta maskia silloin,
kuin ei nauti tarjoilua ja koko ajan turvavälien noudattamista.
Ilm. Nooralle ennakkoon 040 8404655.

Perhekerho

Perhekerho on vapaamuotoinen vanhempien ja lasten kerran viikossa tapahtuva kokoontuminen, johon ei ole ennakkoilmoittautumista. Perhekerho alkaa yhteisellä hartaushetkellä, jonka jälkeen on aika vapaan seurustelun, kahvittelun, leikin, sekä toisinaan ohjatun toiminnan.

Perhekerho kokoontuu keskiviikkoisin pappilassa klo 10.00-12.00. Poikkeuksena: perheiltojen päivät, sekä koulun loma-ajat.

Seurakunta järjestää iltoja aikuisille, sekä eri tapahtumien aikana lastenhoitoa.

Perheillat ja –tapahtumat

Perheille järjestetään erilaisia yhteisiä tapahtumia ja tilaisuuksia yhdessä ympäristöseurakuntienkin kanssa. Perheiltoihin ovat tervetulleita kaikenlaiset perheet, sekä aikuinen+lapsi kokoonpanot.

Illoissa on tarjolla vaihtelevasti ohjattua tai vapaata ohjelmaa. Jokaisella kerralla on tarjoilua, josta on vapaaehtoinen maksu.