kansikuva

Kuva: Venla Kuosa

Täyttäessäni 60 vuotta kutsun sinut kuuntelemaan musiikkia, joka tänä iltana on barokkia. Se sopii Pukkilan kirkkoon.
Merkkipäivänäni en toivo lahjoja, kukkia tai puheita. Sen sijaan olen sopinut Suomalaisen barokkiorkesterin kanssa, että he tuovat musiikin ja minä kutsun kuulijoita. Jokaista ostettua ohjelmaa vastaan osoitetaan 3 € Nepalin köyhien lasten ja nuorten opiskelumahdollisuuksien parantamiseen. Lahjoituskohteen valinnalla haluan kunnioittaa edesmenneen sisareni muistoa, jonka työvuosista osa sijoittui Nepaliin. Hän ei sairautensa vuoksi enää jaksanut viettää 60-vuotispäiviään. Ohessa on tilinumero, jonne niin halutessaan voi suunnata lahjan Suomen Lähetysseuran Nepalin kummityön tukemiseen. Kiitos mukanaolostasi konsertissa ja kiitos lahjastasi!
Kirkkoherra Hannu Tiainen

Hanna Haapamäki

Hanne Haapamaki

Nokkahuilisti-traversisti Hanna Haapamäki tunnetaan aktiivisena muusikkona, joka on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa.  Häntä on kuultu muun muassa Kymi Sinfoniettan ja Suomalaisen barokkiorkesterin solistina.  Hanna on barokkiyhtye Baccanon sekä Bravade-nokkahuilukvartetin jäsen. Hän soittaa nokkahuilua ja traversoa myös Helsingin Barokkiorkesterissa, Suomalaisessa barokkiorkesterissa, Espoon barokissa  ja barokkiorkesteri Storiassa.

FiBO, Suomalainen barokkiorkesteri

Melkein kolmikymmenvuotisen historiansa aikana Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) on esiintynyt monien merkittävien kuorojen, konserttimestareiden ja solistien kanssa. Usein ilman kapellimestaria esiintyvää FiBOa ovat johtaneet sekä sen omat jäsenet että konserttimestarit. Laulajista solisteina ovat olleet esimerkiksi Yeree Suh, Topi Lehtipuu ja Sandrine Piau. Suuremmissa projekteissa FiBO on tehnyt yhteistyötä kapellimestari Hannu Linnun, Juha Kankaan ja John Storgårdsin kanssa.
Suomalainen barokkiorkesteri esiintyy säännöllisesti Helsingissä Ritarihuoneen residenssisarjan konserteissaan juhlavassa ympäristössä, mutta myös laajasti ympäri Suomea. Orkesteri on esiintynyt kaikilla Suomen merkittävimmillä festivaaleilla, kuten Helsingin juhlaviikoilla, Kuhmon kamarimusiikissa ja Turun musiikkijuhlilla. Ulkomaille FiBO on kutsuttu muun muassa Regensburgin vanhan musiikin päiville ja Présences-festivaalille Pariisiin sekä konserttisarjoihin Saksaan ja Itävaltaan.

FiBO

Barokki ja rovasti