Voimaryhma 2017 jule

Basso Heikki Orama
Arriba! Big Band
Kimmo Leppälä, johtaa

Orkesteri on 90-luvun alkupuolella perustettu noin 15 soittajan bigband-tyyppinen kokoonpano. Arriban! musiikillisina esikuvina ovat toimineet sellaiset amerikkalaiset tanssiorkestereiden huiput kuten, Perez Prado, Edmundo Ross, Lecuona Cuban Boys, ja Xavier Gugat. Sovitukset ja soitto noudattelevat esikuviensa tyyliä.

Arriba! on visuaalisesti tyylikäs kokoonpano, jonka musiikki sopii yhtä hyvin kuunneltavaksi kuin tanssittavaksikin. Ohjelmisto suunnitellaan tilaajan toiveiden mukaan oli kyseessä sitten konsertti, yritysjuhlat tai tanssitilaisuus.

Konsertti on osana Pukkilan kunnan Kuutamotapahtumaa. Tervetuloa vauvasta vaariin!

Liput: 10 / 15 / 20 perhelippu (vanhemmat ja lapset) tuntia ennen ovelta.

Talouspäällikön virka haussa

Osallistu ITE-näyttelyyn Pukkilan pappilan puistossa 12.8.-27.8.2017

Teemana JAETTU ILO

Jakaminen ja ilo ovat seurakunnassa tärkeitä ja usein toistettuja sanoja.
ITEtekijä saa iloa tehdessään teoksen ja tuodessaan sen pappilan puistoon
Silloin hän voi jakaa ilon näyttelyssä myös muiden kanssa.

ITE2017-ohjeistusta
– osallistuja voi olla pukkilalainen, Pukkilassa työskentelevä, vapaa-ajan asuja tai pukkilalainen ryhmä
– tekijä vastaa itse teoksensa pystytyksestä ja kunnosta näyttelyn ajan 12.8.-27.8.
– tekijä siirtää teoksen pois näyttelyn päättymisestä muutamana seuraavana päivänä
– mahdollisuus oman teoksen esittelyyn avajaisissa 12.8. ennen klo 14. jazzpiknikkiä tai sen jälkeen klo 15.30

Kevät on hyvää aikaa ideoida ja kesä toteuttaa. Pääset nopeasti alkuun, kun ilmoittadut heti, 0400 871 822,  tai postilaatikkoon Keskustie 23 C, 07560 Pukkila.

ITE2017 esite