Talouspäällikön virka haussa

Keskiviikkona 19.7.2017 Pukkilan seurakunta lähtee kesäretkelle Vivamoon. Tervetuloa mukaan kaikki vauvasta vaariin!

Pukkilan seurakunta kustantaa bussikuljetuksen. Passit ja ruokailut omakustannushintaan.

Ilmoittautumiset kirkkoherravirastoon 26.6. mennessä.

Esite kesäretki 2017.

Osallistu ITE-näyttelyyn Pukkilan pappilan puistossa 12.8.-27.8.2017

Alustavana teemana
JAETTU ILO!

Jakaminen ja ilo ovat seurakunnassa tärkeitä ja usein toistettuja sanoja.
ITEtekijä saa iloa tehdessään teoksen ja tuodessaan sen pappilan puistoon
Silloin hän voi jakaa ilon näyttelyssä myös muiden kanssa.

ITE2017-ohjeistusta
– osallistuja voi olla pukkilalainen, Pukkilassa työskentelevä, vapaa-ajan asuja tai pukkilalainen ryhmä
– tekijä vastaa itse teoksensa pystytyksestä ja kunnosta näyttelyn ajan 12.8.-27.8.
– tekijä siirtää teoksen pois näyttelyn päättymisestä muutamana seuraavana päivänä
– mahdollisuus oman teoksen esittelyyn avajaisissa 12.8. ennen klo 14. jazzpiknikkiä tai sen jälkeen klo 15.30

Kevät on hyvää aikaa ideoida ja kesä toteuttaa. Pääset nopeasti alkuun, kun ilmoittadut heti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400 871 822,  tai postilaatikkoon Keskustie 23 C, 07560 Pukkila.

Pukkilan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 7.1.2016 päättänyt tukea sopimuksella Suomen Lähetysseuran kanssa Kambodzhan Chab Dai: Ihmiskaupan uhrien tuki hanketta.

Suomen Lähetysseuran esite ladattavissa tästä

Kambodža

Valtio Aasiassa

Kambodžan kuningaskunta on yli 14 miljoonan asukkaan valtio Kaakkois-Aasiassa. Kambodža rajautuu idässä Vietnamiin, pohjoisessa Laosiin ja lännessä Thaimaahan, ja etelässä sillä on rannikkoa Siaminlahdelle. Wikipedia

Pääkaupunki: Phnom Penh

Perustettu: 9. marraskuuta 1953

Valuutta: Kambodžan riel

Väkiluku: 15,14 miljoonaa (2013) Maailmanpankki

Kuningas: Norodom Sihamoni

Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Positiivinen, pysyvä muutos kehittyvissä maissa on tavoite, johon työmme tähtää. Haluamme rakentaa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Tässä on uuden vuoden kuulumisia lähetystyöntekijöiltämme Tapani Haapalalta ja Ari Muttoselta Kambodzhasta. Kiitos, että muistat heidän työtään!

Sinun esirukouksesi ja taloudellinen tukesi mahdollistavat työntekijöidemme toiminnan. Yhdessä viemme toivoa ja sanomaa Toivosta niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Voit tukea työntekijää lahjoittamalla seuraavin tilitiedoin:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30, BIC: DABAFIHH
Käytä ystävärengassopimuksesi viitenumeroa tai laita viestiksi tukemiesi lähetystyöntekijöiden nimet.

Lisätietoa saat netistä osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi/ystavarengas