joulupuu

Anna joululahja vanhukselle

Osta sopiva tuote
(esim. kahvipaketti, suklaarasia, shampoota, saippuaa…)
ja anna se kaupan lahjoituskoriin.
Seurakunnan diakoniatyö
kokoaa lahjoituksista joulupaketteja vanhuksille.
Mukaan pakettiin laitetaan myös
lasten askartelema joulukortti.

Paketit jaetaan kotihoidon ja diakoniatyön kautta.
Keräysaika on 2.12. – 13.12.2017

Pukkilan seurakunnan Seurakuntakodin päädyssä, osoitteessa Keskustie 20 as2, Pukkila vuokrataan 1.1.2018 alkaen:

2 h + k + s  (57m²)

vuokra 513,00 eur / kk (9,00€/m²) + vesi 25,00 €/kk/hlö

kahden kuukauden vuokraennakko (1026 euroa)

ei lemmikkieläimiä

huoneistossa ei saa tupakoida sisällä.

Pukkilan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 7.1.2016 päättänyt tukea sopimuksella Suomen Lähetysseuran kanssa Kambodzhan Chab Dai: Ihmiskaupan uhrien tuki hanketta.

Suomen Lähetysseuran esite ladattavissa tästä

Kambodža

Valtio Aasiassa

Kambodžan kuningaskunta on yli 14 miljoonan asukkaan valtio Kaakkois-Aasiassa. Kambodža rajautuu idässä Vietnamiin, pohjoisessa Laosiin ja lännessä Thaimaahan, ja etelässä sillä on rannikkoa Siaminlahdelle. Wikipedia

Pääkaupunki: Phnom Penh

Perustettu: 9. marraskuuta 1953

Valuutta: Kambodžan riel

Väkiluku: 15,14 miljoonaa (2013) Maailmanpankki

Kuningas: Norodom Sihamoni

Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Positiivinen, pysyvä muutos kehittyvissä maissa on tavoite, johon työmme tähtää. Haluamme rakentaa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Tässä on uuden vuoden kuulumisia lähetystyöntekijöiltämme Tapani Haapalalta ja Ari Muttoselta Kambodzhasta. Kiitos, että muistat heidän työtään!

Sinun esirukouksesi ja taloudellinen tukesi mahdollistavat työntekijöidemme toiminnan. Yhdessä viemme toivoa ja sanomaa Toivosta niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Voit tukea työntekijää lahjoittamalla seuraavin tilitiedoin:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30, BIC: DABAFIHH
Käytä ystävärengassopimuksesi viitenumeroa tai laita viestiksi tukemiesi lähetystyöntekijöiden nimet.

Lisätietoa saat netistä osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi/ystavarengas

Pukkilan seurakunnan Pappilan päädyssä, osoitteessa Veteraanitie 2, Pukkila vuokrataan 1.1.2018 alkaen

1 h + k + s  (40,5m²)

vuokra 365,00 eur / kk (9,01€/m²) + vesi 25,00 €/kk/hlö

kahden kuukauden vuokraennakko (730 euroa)

ei lemmikkieläimiä

huoneistossa ei saa tupakoida sisällä.