kansikuva

Kuva: Venla Kuosa

Täyttäessäni 60 vuotta kutsun sinut kuuntelemaan musiikkia, joka tänä iltana on barokkia. Se sopii Pukkilan kirkkoon.
Merkkipäivänäni en toivo lahjoja, kukkia tai puheita. Sen sijaan olen sopinut Suomalaisen barokkiorkesterin kanssa, että he tuovat musiikin ja minä kutsun kuulijoita. Jokaista ostettua ohjelmaa vastaan osoitetaan 3 € Nepalin köyhien lasten ja nuorten opiskelumahdollisuuksien parantamiseen. Lahjoituskohteen valinnalla haluan kunnioittaa edesmenneen sisareni muistoa, jonka työvuosista osa sijoittui Nepaliin. Hän ei sairautensa vuoksi enää jaksanut viettää 60-vuotispäiviään. Ohessa on tilinumero, jonne niin halutessaan voi suunnata lahjan Suomen Lähetysseuran Nepalin kummityön tukemiseen. Kiitos mukanaolostasi konsertissa ja kiitos lahjastasi!
Kirkkoherra Hannu Tiainen

Hanna Haapamäki

Hanne Haapamaki

Nokkahuilisti-traversisti Hanna Haapamäki tunnetaan aktiivisena muusikkona, joka on esiintynyt sekä solistina että kamarimuusikkona lukuisissa vanhan musiikin yhtyeissä ja orkestereissa.  Häntä on kuultu muun muassa Kymi Sinfoniettan ja Suomalaisen barokkiorkesterin solistina.  Hanna on barokkiyhtye Baccanon sekä Bravade-nokkahuilukvartetin jäsen. Hän soittaa nokkahuilua ja traversoa myös Helsingin Barokkiorkesterissa, Suomalaisessa barokkiorkesterissa, Espoon barokissa  ja barokkiorkesteri Storiassa.

FiBO, Suomalainen barokkiorkesteri

Melkein kolmikymmenvuotisen historiansa aikana Suomalainen barokkiorkesteri (FiBO) on esiintynyt monien merkittävien kuorojen, konserttimestareiden ja solistien kanssa. Usein ilman kapellimestaria esiintyvää FiBOa ovat johtaneet sekä sen omat jäsenet että konserttimestarit. Laulajista solisteina ovat olleet esimerkiksi Yeree Suh, Topi Lehtipuu ja Sandrine Piau. Suuremmissa projekteissa FiBO on tehnyt yhteistyötä kapellimestari Hannu Linnun, Juha Kankaan ja John Storgårdsin kanssa.
Suomalainen barokkiorkesteri esiintyy säännöllisesti Helsingissä Ritarihuoneen residenssisarjan konserteissaan juhlavassa ympäristössä, mutta myös laajasti ympäri Suomea. Orkesteri on esiintynyt kaikilla Suomen merkittävimmillä festivaaleilla, kuten Helsingin juhlaviikoilla, Kuhmon kamarimusiikissa ja Turun musiikkijuhlilla. Ulkomaille FiBO on kutsuttu muun muassa Regensburgin vanhan musiikin päiville ja Présences-festivaalille Pariisiin sekä konserttisarjoihin Saksaan ja Itävaltaan.

FiBO

Barokki ja rovasti

Tarjouspyyntö kiinteistöpalveluista

Osallistu ITE-näyttelyyn Pukkilan pappilan puistossa 12.8.-27.8.2017

Teemana JAETTU ILO

Jakaminen ja ilo ovat seurakunnassa tärkeitä ja usein toistettuja sanoja.
ITEtekijä saa iloa tehdessään teoksen ja tuodessaan sen pappilan puistoon
Silloin hän voi jakaa ilon näyttelyssä myös muiden kanssa.

ITE2017-ohjeistusta
– osallistuja voi olla pukkilalainen, Pukkilassa työskentelevä, vapaa-ajan asuja tai pukkilalainen ryhmä
– tekijä vastaa itse teoksensa pystytyksestä ja kunnosta näyttelyn ajan 12.8.-27.8.
– tekijä siirtää teoksen pois näyttelyn päättymisestä muutamana seuraavana päivänä
– mahdollisuus oman teoksen esittelyyn avajaisissa 12.8. ennen klo 14. jazzpiknikkiä tai sen jälkeen klo 15.30

Kevät on hyvää aikaa ideoida ja kesä toteuttaa. Pääset nopeasti alkuun, kun ilmoittadut heti, 0400 871 822,  tai postilaatikkoon Keskustie 23 C, 07560 Pukkila.

ITE2017 esite

Pukkilan seurakunnan kirkkoneuvosto on kokouksessaan 7.1.2016 päättänyt tukea sopimuksella Suomen Lähetysseuran kanssa Kambodzhan Chab Dai: Ihmiskaupan uhrien tuki hanketta.

Suomen Lähetysseuran esite ladattavissa tästä

Kambodža

Valtio Aasiassa

Kambodžan kuningaskunta on yli 14 miljoonan asukkaan valtio Kaakkois-Aasiassa. Kambodža rajautuu idässä Vietnamiin, pohjoisessa Laosiin ja lännessä Thaimaahan, ja etelässä sillä on rannikkoa Siaminlahdelle. Wikipedia

Pääkaupunki: Phnom Penh

Perustettu: 9. marraskuuta 1953

Valuutta: Kambodžan riel

Väkiluku: 15,14 miljoonaa (2013) Maailmanpankki

Kuningas: Norodom Sihamoni

Kirkon sanoma toivosta, uskosta ja lähimmäisenrakkaudesta on ollut työmme lähtökohta jo lähes 160 vuotta. Positiivinen, pysyvä muutos kehittyvissä maissa on tavoite, johon työmme tähtää. Haluamme rakentaa maailmaa, jossa jokainen saa äänensä kuuluville.

Tässä on uuden vuoden kuulumisia lähetystyöntekijöiltämme Tapani Haapalalta ja Ari Muttoselta Kambodzhasta. Kiitos, että muistat heidän työtään!

Sinun esirukouksesi ja taloudellinen tukesi mahdollistavat työntekijöidemme toiminnan. Yhdessä viemme toivoa ja sanomaa Toivosta niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet.

Voit tukea työntekijää lahjoittamalla seuraavin tilitiedoin:
IBAN: FI38 8000 1400 1611 30, BIC: DABAFIHH
Käytä ystävärengassopimuksesi viitenumeroa tai laita viestiksi tukemiesi lähetystyöntekijöiden nimet.

Lisätietoa saat netistä osoitteesta www.suomenlahetysseura.fi/ystavarengas