• Kirkkomv
  • rippi
  • kellot
  • askola

Jumalanpalvelukset alkaavat Pukkilassa pääsääntöisesti klo 122018 jumalanpalvelukset alkaavat pääsääntöisesti klo10.

Huom.! Ensi sunnuntaina 17.12. klo 12 Sanajumalanpalvelus Onnissa.

Huom.2!  Useiden sairaustapausten vuoksi 15.12. Koulujen joululaulut on jouduttu perumaan.

Kirkkoherra kiittää 60-vuotisjuhlaansa osallistumisesta. Lahjaa Nepalin lasten opiskeluun kertyi 2950 euroa.

Joulukuun kalenteri ladattavana tässä.

Vuodenvaihteessa vapautuu kaksi vuokra-asuntoa Pukkilan ytimessä: yksiö ja kaksio. Lisätietoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pukkilan Sotaveteraanit ry:n 50-vuotisjuhlalehti nyt saattavissa myös Pukkilan kirkkoherranvirastosta. Hinta 5€.

HAUTAUSMAAN HARMAAT LAPPUSET

Hyvät seurakuntalaiset

Kartoitamme parhaillaan Pukkilan hautausmaan hautojen ja niiden hoidon tilannetta. Mikäli haudalle on ilmestynyt harmaa kuulutuslappu, olemme epätietoisia haudan hoidosta tai hautapaikkaoikeuden haltijasta. Kuulutuksen mukaiset toimet aloitetaan 1.11.2018 alkaen ja toivomme, että otatte pikaisesti yhteyttä kirkkoherran virastoon tietojen päivitystä varten.

Haluamme palvella seurakuntalaisia paremmin ja siksi tietojen ajantasaisuus on meille tärkeää.

Pahoittelemme jo etukäteen asiasta mahdollisesti aiheutuvaa vaivaa ja harmia.

Seurakunta terveisin

Pukkilan kirkkoherran virasto (avoinna ti, to klo 9-12)
Veteraanitie 2
07560 Pukkila
PUH. 040-752 2882

Diakonia

Leipäjakelu ja diakonin vastaanotto pappilassa maanantaisin klo 8.30-10.

Ruokajakelu lapsiperheille perjantaisin klo 18-19.

Perhetyö

ti  klo 10-11.30 perhekerho, srk-koti.

Kerhoon ei ilmoittauduta ja ryhmän koko voikin vaihdella eri kerroilla. Tervetuloa mukaan!

Kerhotoiminta

ma, ke klo 9.30-13.30 päiväkerho srk-kodin tiloissa 3-5 -vuotiaille.

ke klo 17-18.30 puuhakerho pappilassa 7-11 -vuotiaille

to klo 15-16  pyhäkoulu/musiikkikerho kokoontuu kahdesti kuukaudessa, toiminta jatkuu klo 16-18 yhteisellä leikkihetkellä.

Lähetystyö

Lähetyspiirit jatkuvat tammikuussa.